El disseny més senzill mostra el missatge més directe

Diseño Gráfico

Disseny gràfic

La nostra activitat es centra en l'acció de concebre, programar, projectar i realitzar comunicacions visuals destinades a transmetre missatges específics a grups socials determinats.


Entre les nostras activitats podem destacar les següents: disseny gràfic publicitari, editorial, identitat corporativa, web, d'envàs, tipogràfic, la cartelleria, la senyalética i l'anomenat disseny multimèdia, entre uns altres.


Tec-Logic basa el desenvolupament dels seus treballs sobre dos conceptes bàsics dins del món del disseny: creativitat i innovació.


La creativitat en el disseny de Tec-Logic, ens serveix per trobar solucions insospitades per a problemes aparentment insolubles. Això es tradueix en treballs de disseny d'altíssim nivell i qualitat.


El treball de disseny de Tec-Logic parteix sempre de satisfer les demandes del client.


Tec-Logic, centra la seva activitat de disseny, mitjançant la participació d'un equip de grans professionals, coordinant en cada treball la seva investigació, concepció i realització, fent ús d'informació o d'especialistes d'acord amb els requeriments dels diferents projectes.

Identitat corporativa

La percepció inicial de l'empresa passa per la seva imatge.


L'assoliment definitiu és que aquesta imatge es relacioni de manera inequívoca amb la companyia, i per tant amb el que ella significa.


En Tec-Logic preparem aquesta identitat per reflectir-la en els diferents suports requerits per l'empresa, tals com a targetes de visita, fulles amb capçalera, fulles de fax, sobres corporatius, carpetes, invitacions, o qualsevol altre suport.

El disseny editorial

Maquetem d'acord al mercat al que es dirigeix, el contingut ens mostra el disseny a realitzar.

Els nostres clients enfoquen més la difusió de la seva publicació a través de la xarxa, per a això els assessorem sobre tots els aspectes que influeixen en una bona acceptació per part dels potencials lectors.

La nostra última maquetació

Revista Seguridad Profesional de la Asociación de Jefes de Seguridad de España

Seguridad Profesional

Accés a format pdf