Fem que una idea es converteixi en un èxit

Organización de Eventos

Organitzación d’Esdeveniments

Un esdeveniment no deixa de ser la forma més directa d'arribar a un públic específic. La diferència radica en la manera en què es desitja arribar a aquest públic, tenint en compte que tots i cadascun dels detalls que influeixen en la celebració de l'esdeveniment reflecteix l’imatge que volem donar als assistents.


Especialitzats en congressos, jornades tècniques i seminaris, posem a la disposició del client els serveis que demani, assessorant-li en tot moment sobre qualsevol aspecte dels mateixos o els processos que necessiti realitzar.


Fem del disseny, planificació i realització d'un esdeveniment alguna cosa en el que el client pugui sentir-se participatiu, per la qual cosa la comunicació és lo principal, havent de ser clara i concisa en quant als motius que provoquen el desenvolupament del mateix, així com els resultats que es desitgen aconseguir, portant a terme, de manera reeixida, el programa escomès.


Des del moment que se sol·licita els nostres serveis comencem a planificar el cronograma, plantejant les necessitats essencials de funcionament, amb un pressupost inicial. A partir d'aquí, l'equip desenvolupa els detalls oportuns per fer que l'esdeveniment tingui la rellevància precisa, explicant des dels transports i l'allotjament, fins als serveis gastronòmics, coordinant tota la logística i sempre amb l'objectiu present que el cost sigui el més ajustat possible.


Disposem de software per a control d'inscripcions, accessos, acreditacions i control general de l'esdeveniment, desenvolupat per la nostra empresa, fent més efectiva l'organització de l'acte en còmput global, donant alhora una imatge molt més sofisticada, moderna i seriosa, la qual cosa repercuteix en la valoració positiva de l'assistent.


Ens encarreguem de tot el procés fins la seva finalització.

El temps és fonamental

El temps és un factor molt important, ja que és el que permet aclarir de manera correcta, completa i eficaç, les diferents fases a desenvolupar en el procés, la qual cosa influeix en el resultat general de l'esdeveniment i l'èxit del mateix.

Últim esdeveniment organitzat

Lliurament dels I Premios Nacionales a la Seguridad Ciudadana

Accés a vídeo youtube