L'evolució tecnològica del Control de Presència Biomètric y Control Horari

Servicios Relacionados

Rellotge d’empremta amb accés web

Els rellotges de fitxar WebClocks són sistemes complets de control d’horaris, no sols recullen les fitxades, donen també directament els llistats amb les hores treballades, en qualsevol ordinador i també en fitxers Excel.


Tenen tots els avanços inclosos:  lector de empremta dactilar, rellotge digital o lector de targetes de proximitat, software web natiu, portal del empleat: els empleats poden consultar les seves fitxades i sol·licitar permisos o incidències.  Consulta de dubtes on-line des de el propi rellotge, accés al rellotge de fitxar i els seus llistats des de Internet.


Els rellotges de fitxar WebClocks disposen tots de connexió tcp-ip nativa. Li mostren el panel de assistència directament sobre el seu iPhone o Blackberry.


El seu temps de posada en marxa es pràcticament cero, ja que els rellotges de fitxar webclock sols requereixen concertar-se a la corrent i a la red informàtica, el rellotge queda operatiu immediatament.


Permet fitxar per empremta dactilar, targeta de proximitat, també es pot fitxar per teclat inclòs permet fitxar a través de pàgina web, cada empleat fitxa d’acord amb els seus paràmetres configurats en el control de presència.


Rellotges de fitxar WebClock sense límits, si la seva empresa creix o vol ampliar la gama de prestacions del seu rellotge de fitxar, pot directament potenciar el seu sistema de control de presència amb el software de recursos humans BluemetriX, que es escalable des de 50 fins 50.000 empleats en instal·lacions amb múltiples rellotges de fitxar en diferents localitats. Permet la concentració de tots els rellotges de fitxar sobre una mateixa base de dades ORACLE i en l’entorn web.


BluemetriX es també un Control de Presencia per a Mac OS i també per al sistema operatiu Linux.

Tipus de rellotges WebClock

Els rellotges de fitxar WebClock poden adquirir-se en quatre versions: rellotge de fitxar d'empremta dactilar, rellotge de fitxar de targeta de proximitat, rellotge de fitxar amb lector de codi de barres, i terminal de control de presència.

WebClock W38X

Rellotge de fitxar amb empremta digital

W38X

Descàrrega de fullet

BluemetriX

Sofware de control de Recursos Humans

Bluemetrix

Descàrrega de fullet

Sistema complet de control de presència

Components del sistema K2

Sistema K2

El sistema K2 es compon de: rellotge de fitxar de targetes de proximitat, 25 targetes de proximitat, software inclòs, cable de xarxa i adaptador de 220V.

El preu del conjunt és de només 580€.